/
  • Zonwering binnen

  • Decoratief & Effectief

   Binnenzonwering is multifunctionele oplossing die zowel decoratief als effectief is. Als raamdecoratie sluit het helemaal aan op het interieur en de uitstraling van de kamer. Als zonwering helpt het tegen de hinderlijke lichtinval op computerschermen, TV’s en andere informatieschermen waarmee het werken op een zonnige dag ernstig gehinderd kan worden. Doordat de plaatsing binnen heeft deze vorm van zonwering geen last van weersinvloeden. Lodder Zonwering biedt keuze uit een brede collectie aan binnenzonwering zoals rolgordijnen, vouwgordijnen, horizontale en verticale jaloezieën, plisségordijnen, shutters en paneelgordijnen. Dit in combinatie met verschillende materialen zoals hout, kunststof, aluminium en stof maakt dat de mogelijkheden enorm zijn.

      Diverse mogelijkheden

    

   Zoekt u naar een praktische oplossing waarmee u de lichtinval op elk moment eenvoudig kan doseren? Dan adviseren wij te kiezen voor jaloezieën. Niet voor niets is dit één van de meest voorkomende vorm van zonwering binnenshuis. Naast dat een jaloezie heel praktisch is in gebruik, passen ze in bijna elk interieur. U kunt zelf de jaloezieën helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Brede of smalle lamellen, aluminium, PVC of hout? Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

  • Een oplossing voor elke ruimte

   Moet uw zonwering ook een verduisterende functie kunnen invullen? Dan zijn rolgordijnen de ideale oplossing. Voor gebruik in slaapkamers zijn rolgordijnen bijvoorbeeld ideaal, maar denk ook aan ruimtes waarin presentaties met een beamer worden gegeven. Rolgordijnen zijn leverbaar in verduisterende of transparante vorm. Voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zijn er speciale rolgordijnen die tegen vocht kunnen. 

   Plisségordijnen zijn een hele elegante oplossing. Zij geven net dat beetje extra aan het interieur geven. De geplooide gordijnen zijn strak gevouwen en kunnen op elk moment het gewenste deel van het raam bedekken.

   Shutters kunnen een geheel eigen sfeer in een kamer creëren en geven daarmee een warme maar ook zakelijke uitstraling aan bijvoorbeeld een directiekamer. Shutters zijn luiken met verstelbare horizontale latten welke niet helemaal gesloten hoeven te worden om zonlicht te blokkeren. Hierdoor behoud je het licht in de kamer.

   Lodder Zonwering levert natuurlijk nog veel meer binnenzonweringen. Er is altijd wel een vorm die helemaal past bij uw interieur en wensen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  • Mooi buiten, mooi binnen met Lodder Zonwering

  • Jaloezieën & Lamellen

  • Rol- & Vouwgordijnen

  • Plisségordijnen & Shutters