/
  • Lodder Zonwering

  • Lodder Zonwering is er voor al uw binnen- en buitenzonwering. Wij leveren en monteren zonneschermen, screens, markiezen, rolluiken, garagedeuren, horren, rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamelgordijnen en plisségordijnen. Hierbij spelen wij continu in op de gerichte wensen van onze klanten en volgen daarvoor de nieuwste trends en laatste ontwikkelingen omtrent binnen- en buitenzonwering. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij probleemloos garant staan voor een eerlijk advies, de beste prijs/kwaliteitverhouding en een vakkundige montage.

  • Advies op maat

   De keuze voor de juiste type zonwering is niet gemakkelijk. Welke specifieke zonwering is het meest geschikt voor uw situatie? Welk type zonwering wilt u graag geplaatst hebben en met welke weersinvloeden moet u dan rekening houden? Lodder Zonwering zoekt samen met u graag naar de voor u best geschikte oplossing en biedt daarbij keuze uit een breed gamma aan mogelijkheden. Deze keuze wordt gemaakt uit hoofdzakelijk A-merken die hun sporen in de wereld van zonwering, rolluiken en horren meer dan ruimschoots verdiend hebben.

  • Onderhoud en reparatie

   Lodder Zonwering regelt niet alleen de verkoop en plaatsing van al uw zonwering. Ook voor het onderhoud en de service van al uw (bestaande) binnen- en buitenzonwering zijn wij voor u de beste partij. Ongeacht het merk, type en leeftijd. Wij raden al onze klanten aan periodiek onderhoud door ons uit te laten voeren. Zo bent u altijd zeker van een veilige en goed functionerende zonwering, ook wanneer u deze al enige tijd niet nodig heeft gehad. Periodiek onderhoud verlengt tevens de levensduur van uw zonwering en zorgt ervoor dat deze er zo lang mogelijk goed uitziet.