/
  • Horren

  • Ongenode gasten

   Het plaatsen van horren is een van de bekendste en tevens meest effectieve oplossing om insecten buiten de deur te houden. Het grote voordeel hierbij is dat een hor weinig tot geen invloed heeft op de lichtinval. Hierdoor kunnen de ramen en deuren lekker open blijven en hoeft het licht binnen niet aan en zorgen dat deze ongenodigde gasten u niet van het werk of uit u slaap houden.

   Lodder Zonwering levert en plaatst horren die toepasbaar zijn op elke deuropening of ieder raam in uw woning of bedrijfspand. Er zijn horren in haast elke denkbare profielkleur en verschillende gaaskleuren. Zo past een hor van Lodder Zonwering altijd optimaal bij de stijl die u wenst.

  • HACCP en BRC / EurepGAP certificering

   Niet alleen thuis is het fijn wanneer de ruimte lekker geventileerd kan worden. Ook op de werkvloer kan een briesje frisse lucht wonderen doen voor de productiviteit. Echter komt het steeds vaker voor dat bedrijven moeten voldoen aan strenge hygiëneregels zoals HACCP en BRC / EurepGAP normen. In zulke gevallen moet aantoonbaar voorkomen worden dat ongedierte geen enkele kans heeft om binnen te komen. Lodder Zonwering licht u graag in hoe u met passende horren hierop in kunt spelen.

  • Lodder Zonwering houdt ze buiten de deur

  • Inzethorren en vaste horren

   Een inzethor is voor ramen de meest voorkomende oplossing. Dit omdat ze een hele geringe inbouwdiepte hebben en daardoor zowel binnen als buiten in het raam geplaatst kunnen worden wanneer de behoefte er is. Lodder Zonwering levert ook inbouwhorren voor draai- of kiepwagen in diverse materiaalsoorten. Vaste horren, de naam zegt het eigenlijk al, worden vast gemonteerd in het raam. Zo zijn ze altijd klaar voor gebruik en met name voor HACCP en BRC / EurepGAP gecertificeerde bedrijven de ideale oplossing.

  • Rolhorren

   Rolhorren hebben een modern design en zijn in legio uitvoeringen verkrijgbaar. Ze zijn geschikt voor elke deur of raam (ook voor draaikiep- of dakramen). In tegenstelling tot inzethorren die u plaatst wanneer het nodig is, hoeft u na het plaatsen van een rolhor er eigenlijk nooit meer naar om te kijken. U zet de hor zonder moeite in op elk moment wanneer het nodig is.

  • Hordeuren met scharnieren of plissé

   Voor het afschermen van deuren is er een keuze tussen een scharnierende hordeur of een plissé hordeur. Scharnierende hordeuren zijn elegant afgewerkt en kunnen desgewenst ook zelfsluitend geleverd worden, wat handig is wanneer u de handen vol heeft. Een plissé hordeur onderscheidt zich door zijn uitstraling en bedieningsgemak. Plissé hordeuren rollen zich niet op, maar vouwen op. Dit systeem werkt zonder veerspanning en is daarmee bijzonder geschikt voor kinderen en ouderen.